16 de febr. 2008

Participació a la Manifestació NO VAT


El dia 9 de febrer va tenir lloc a Roma (per tercer any consecutiu) la Manifestació NO VAT, organitzada pels nostres companys i companyes de Facciamo Breccia per a denunciar la incidència del Vaticà en la nostra vida pública, política i privada.

Prop de 30000 persones vam sortir al carrer per a visbilitzar el nostre rebuig als intents d'opressió dels nostres cossos i les nostres sexualitats duts a terme contínuament per la jerarquia catòlica.

Denunciem també, i molt especialment, les subvencions públiques a aquesta institució, així com el control que aquesta exerceix sobre els mitjans de comunicació, l'economia i les legislacions de tants i tants territoris.



La Guerrilla Travolaka va participar al Bloc Trans organitzat pel Coordinamento Associazioni Trans Sylvia Rivera dins la mateixa manifestació.

El mateix cap de setmana va tenir lloc també a Roma una trobada de la Xarxa contra l'homo/lesbo/transfòbia, i ens hi vam reunir activistes de diversos països europeus per tal de compartir, coordinar, estructurar i unir les nostres lluites.

Volem fer arribar des d'aquí el nostre agraïment als i les activistes de Facciamo Breccia per la seva dedicació, el seu esforç i la seva impecable organització, i també a totes les persones que es van desplaçar fins a Roma per a fer-se sentir. Gràcies a tots/es per la vostra força!