19 de febr. 2008

Dret a tenir drets!

Manifestació
Dissabte 23 de febrero, 17:30 h.
Plaça Universitat de Barcelona

La Guerrilla Travolaka s'adhereix a la campanya "pel dret a tenir drets: 12 mesures urgents per la dignitat de les persones migrants".

Aprofitem per a denunciar des d'aquí el tractament totalment mercantilista que es dóna a les diverses formes de migració, així com el caràcter potencialment racista i classista de l'actual legislació sobre estrangeria.

Denunciem també, i molt especialment, l'associació més que demagògica que es fa entre immigració i delinqüència per part -sobretot, però no únicament- de la dreta més recalcitrant, que aprofita l'avinentesa per a justificar l'aplicació de polítiques repressives a bona part de la societat i gaudir de total impunitat.

Volem expressar, també, el nostre rebuig al control i tancament progressiu i exagerat de les fronteres, així com la situació a què es veuen abocades les persones immigrants que arriben a aquest país i queden totalment sotmeses a la voluntat de l'Estat i desplaçades a un espai de pseudo-ciutadania que els "nostres" polítics no s'avergonyeixen d'anomenar "mà d'obra barata".

Podeu llegir el manifest i donar-hi suport fent click AQUÍ