23 de gen. 2008

ATUREM EL JUDICI! DIJOUS 24 DE GENER ACTE-CONCENTRACIO 9 H


Solidaritat amb el CSA Can Vies: judici el 24 i 25 de gener, a la sala polivalent de l'Audiència provincial (al Passeig Lluís Companys)
Plataforma de suport al CSA Can Vies
Després de més d'un any de treball, espera i ajornaments el judici ja té una dat definitiva: 24 i 25 de gener, a la sala polivalent de l'Audiència provincial (al Passeig Lluís Companys).

El maig del 2006 va arribar una demanda de desnonament per precari al CSA Can Vies interposada per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). A partir d'aquell moment es van activar tots els mecanismes per a defensar aquest espai alliberat del barri de Sants de Barcelona.

Degut al suport popular que el centre social té al barri, des de l'Assemblea de barri de Sants, es va creure convenient crear una plataforma de suport al CSA Can Vies per a evitar el seu desallotjament i denuncia el pla urbanístic en que que es veu inplicat Can Vies. En aquest correu hi podeu trobar adjunt el manifest de la Plataforma de suport al CSA Can Vies per a que us hi adheriu si encara no ho heu fet. l'adhesió la podeu realitzar enviant un correu a plataformacanvies@gmail.com o omplint el formmulari que trobareu a la pàgina web: http://canvies.barrisants.org/adhesions.php Després de més d'un any de treball, espera i ajornaments el judici ja té una dat definitiva: 24 i 25 de gener, a la sala polivalent de l'Audiència provincial (al Passeig Lluís Companys).

Des de la plataforma de suport no ens podem limitar a concentrar-nos davant del jutjat per veure com entren a judici la trentena de persones que estan encausades; aquestes persones pertanyen als 14 col·lectius que han volgut donar suport al CSA Can Vies entrant dins la demanda interposada per TMB. és per això que durant el judici al Passeig Lluís Companys es durà a terme un acte amb parlaments, actuacions musicals, lectura de comunicats de suport, fira de col·lectius... Com pot el teu col·lectiu donar suport a Can Vies?Hi ha 4 maneres de fer-ho:- Adherint-se a la plataforma de suport al CSA Can Vies-Muntant paradeta el dia del judici (nosaltres proporcionem la infaestructura, només hau de portar el vostre material)- pujant a l'escenari a llegir un manifest el dia del judici- enviant un comunicat de suport a Can Vies que serà llegit el dia del judici-fent una pancarta de suport per a penjar durant l'acte Sigui quina sigui la vostra aportació serà ven rebuda.

Envieu un correu a plataformacanvies@gmail.com si veniu el dia del judici dient si fareu parada i/o lectura de manifest. Si no podeu venir i feu un comunicat de suport envieu-lo al mateix correu.

Difoneu aquesta informació per tots els contactes que tingueu. El proper dimarts 8 de genr ens reunirem a les 20h al Centre social de Sants per a preparar l'acte.

Gràcies a totes per la vostra col·laboració.
- 07.01.08 Corriente Roja