15 de gen. 2008

18 de enero pase del video el terror trans. 26 de enero concentracion contra la ilegalizacion de LANMDA Estambul grupo LGBTIQ+.....



Actes de protesta contra la ilegalizació de Lanbda Istambul
18 de gener a les 22h: Passi del video "El terror transsexual".
Curt realitzat al 2007 per Lambda Istambul (diversos testimonis expliquen la situació actual a Turquia) + sopar vegà, al local de PHRP (c. Magdalenes, 13 - Barcelona)
26 de gener a les 18h: Concentració davant del Consulat de Turquia
(c. Pau Claris, 95 - Barcelona).
Hi ha d' altres accions previstes a Strasbourg, Lyon, Bruxelles i Toulouse y altres ciutats.

Us hi esperem!!
------------------------------------------------------------



Actos de protesta contra la ilegalización de Lanbda Istambul

18 de enero pase del vídeo El terror transexual

. Corto realizado en el 2007 por Lambda Istambul :
(diversos testimonios explican la situación actual en Turquía), + cena vegana en el local de la PHRP
(c. Magdalenes, 13 - Barcelona)
26 de enero concentración frente al consulado de Turquía en Barcelona.
Hay otras acciones previstas en Strasbourg, Lyon, Bruxelles i Toulouse y otras ciudades.
Os esperamos!!


Manifest en contra de la il·legalització de Lambda Istanbul

Convocatòria de mobilització per l'associació LGBTI turca Lambda Istanbul, amenaçada d'il·legal.

El judici, el qual té com a objectiu la dissolució de l'associació LGBTI (lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals) turca LambdaIstanbul i la condemna dels seus responsables tindrà lloc el pròxim 31 de gener del 2008 a les 10:40 h.

Convoquem:

· a accions públiques de solidaritat amb Lambda Istanbul, en particular, el cap de setmana del 26 i 27 de gener (ja hi ha accions previstes a Strasbourg, Lyon, Bruscelles i Toulouse).

· a la tramesa massiu de correus electrònics de protesta a les institucions turques.

Una visibilitat internacional és més que necessària ja que la repressió judicial contra Lambda Istanbul resulta estar poc mediatitzada, tant a Turquia com fora del país.

L'objectiu és immediat per a totes les persones LGBTI de Turquia.

Des del juny de 2007, la repressió judicial, l'amenaça de dissolució de l'associació i la condemna dels seus responsables són incessants, mentre que la legislació turca no criminalitza les persones LGBTI. Al juliol i a l'octubre de 2007 hi va haver dues audiències. Aquestes persecucions afebleixen LambdaIstanbul i en dificulten les seves activitats de defensa dels drets de les persones LGBTI, així com l'organització de la manifestació de visibilitat a Istanbul i de recolzament a les persones LGBTI que es troben més aïllades.

El 31 de gener de 2008, per primera vegada, la justicia turca decidirà sobre el dret d'associació de les persones LGBTI. LambdaIstanbul ha de ser recolzada per tal de seguir amb la defensa del dret d'associació de les persones LGBTI, perquè continuï la manifestació de visibilitat i per la defensa dels drets de les persones LGBTI, tant a Turquia com en altres països.

Tots ens hem de donar per al·ludits!

La sort que corre Lambda Istanbul posa sobre la taula el dret d'associació, el dret d'assemblea, el dret de defensar-se i el dret d'emancipar-se. Drets que s'han de defensar sense parar, sempre i en qualsevol indret.

El que viuen les persones LGBTI a Turquia ressalta situacions que coneixem en els nostres països. La marginació i la repressió de les persones LGBTI, encara que difereixin d'un país a un altre, es troben per tot arreu, no solament a Turquia.

És per això que és necessaria l'existència d'associacions i col·lectius LGBTI i la solidaritat internacional.

Aquesta campanya s'emmarca en la solidaritat més enllà de les fronteres, en la lluita contra el racisme, la lesbofòbia, l'homofòbia, la transfòbia, el sexisme i en contra de totes les discriminacions.

REIVINDIQUEM EL RESPECTE DELS DRETS DE LES PERSONES LGBTI EN QUALSEVOL LLOC ON AQUESTS ES VEGIN AMENAÇATS, JA SIGUI AL NOSTRE PAÍS, A TURQUIA O A QUALSEVOL PAÍS DEL MÓN.

AFIRMEM LA NOSTRA SOLIDARITAT AMB LAMBDA ISTANBUL.

EXIGIM A LA JUSTÍCIA I A LES AUTORITATS TURQUES QUE ABANDONIN LES PERSECUCIONS CONTRA LAMBDA ISTANBUL I QUE RESPECTIN EL DRET D'ASSOCIACIÓ DE LES PERSONES LGBTI.

Primers signants:


« Le Torchon Brûle Toujours » (féministes, Lyon/Paris/Strasbourg, France), « scumlambda » (collectif de soutien à Lambdaistanbul, France), « JoyZone » ( Festival LesBiTransGaiIntersexes et féministes, Strasbourg, France), « Support Transgenre Strasbourg » (Strasbourg, France), « TaPaGeS » (transpédégouines de Strasbourg, France), « Over the Rainbow » (LGBTI des universités de Strasbourg, France), « Le groupe inform'Elles » (féministes, Strasbourg, France), « Festigays » (organisation marche des visibilités Strasbourg, France), « La quicaillerie lesbienne et féministe » (Lyon, France), « FRISSE » (Femmes, Réduction des rISques et SExualités, Lyon, France), « Témoins contre les violences policières » (Lyon, France), « Chrysalide » (association transgenre, Lyon, France), « Genres Pluriels » (Bruxelles, Belgique), « Trans-Action » (Bruxelles, Belgique), « Genres d'à côté » (Bruxelles, Belgique), « Carrefour Homosexuel Estudiantin » (Namur, Belgique), « Féministranspédébigouines de Toulouse » (France), « Bagdam Espace Lesbien » (Toulouse, France), « Trans Aide » (Nancy/Toulouse/Paris, France)« Les Brigades Roses » (féministes, Marseille, France), « Panteras Rosa » (Frente de Combate à LesBiGayTransfobia, Lisboa, Portugal), « Guerrilla Travolaka » ( Pirates del gènere, Trans-resistents, Barcelona, España), Hélène Hazéra ( journaliste, militante d'Act Up, Paris, France), « Centre LGBT Paris Île De France » (France), « Homosexualité et socialisme » (Paris, France)