7 de jul. 2007

Actes de sa Guerrilla!



Des de la Guerrilla Travolaka volem agraïr tot el suport que hem rebut des de les diferents organitzacions, i molt especialment a aquells que s'han desplaçat des d'altres territoris per lluitar amb nosaltres. Han estat moments molt intensos, de molta energia i, sobre tot, que obren un altre camí. La lluita no termina aquí, això només ha estat una primera fita, que valorem molt positivament! Per nosaltres, aquesta trobada ha estat un èxit, no només per allà on hem arribat, sinó també pel procés, per tot lo que hem après els uns dels altres.


D'una banda, l'Assemblea Trans Internacional, es va tancar amb la creació d'una xarxa internacional d'activistes, que treballarem d'una manera organitzada des de els diferents territoris en projectes comuns: INTERTRANS. Anirem informant sobre aquestes accions.


A més, la Concentració a l'Hospital Clínic va ésser no només una reinvindicació local, sinó també un crit contra la medicalització dels trans arreu del món. Vem entonar reivindicacions en català, però també en francès, com a símbol d' unitat entre els diferents activistes que ens vem concentrar (molts eran francòfons)


L'Acte Central de la tarda va ésser un punt de trobada i intercanvi de projectes molt ric. La Julie, de les Panthères Roses de París, Steph de les Panteras Rosa de Portugal, l'EJ, guerriller i membre de Corpus Deleicti (:***) i la Joana de ATC, van obrir un molt interessant debat en el que van haver aportacions no només per part d'activistes
organitzats, sinó també de gent que s'interessa per les situacions que els trans vivim.






(Concentració al Clínic)